Corona

Update ivm het coronavirus
Beste allemaal,

Via dit bericht een update met betrekking tot de werking van Vita Vitale voor de komende weken.

Nu de lock-down maatregelen enkele eerste belangrijke versoepelingen kennen, zal ook ik opnieuw maximaal inzetten op “gewone” face to face afspraken.

Gezien we helaas nog niet verlost zijn van het covid-19 virus is het uiteraard belangrijk dat deze afspraken ook veilig kunnen verlopen, zowel voor u als voor mij.

Daarom kunnen face-to-face afspraken voorlopig enkel plaats vinden binnen de praktijkomgeving van het Medisch Centrum Astene.

Het dragen van een mondmasker is verplicht, heeft u zelf geen mondmasker dan kan u dit bekomen aan de balie. Daar zal ook gevraagd worden om de handen te ontsmetten bij het binnen komen van het centrum en om niet te wachten in de wachtzaal maar wel aan de sluisdeuren of in de wagen.

De afspraken zullen ook zo ingepland worden dat er voldoende tijd is tussen de afspraken in om de ruimte te ontsmetten.

Uiteraard blijven ook de online mogelijkheden voor een afspraak (skype/teams/zoom/whatsappcall/…) verder bestaan en kan u ook op die manier een “veilige” afspraak bekomen.

Voor vrijblijvend meer informatie of een afspraak, neem contact op via pam@vitavitale.be of telefonisch op het nummer 0468 23 98 38 of via het Medisch Centrum Astene op het telefoonnummer 09 335 40 46.

Verzorg jezelf goed, en zoek het positieve in kleine dingen!

Warme en vitale groeten,

Pam