Gezondheidscoach

Begeleiding in jouw zoektocht naar evenwicht, veerkracht, vitaliteit en persoonlijke groei
Elke dag opnieuw kruisen uitdagingen ons pad, de ene al wat groter dan de andere.

Uitdagingen binnen de privésfeer, op het werk, in de sociale omgang,….

Vaak brengen ze ook stress en spanning, vermoeidheid, mentale of lichamelijke klachten, enz met zich mee. We gaan ongezonder eten, minder bewegen en komen in een vicieuze cirkel terecht.

Hoe we omgaan met die uitdagingen hangt vaak samen met hoe we onszelf en de wereld rond ons zien en beleven. Hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we “zijn”. Hoe evenwichtig zijn we? Over hoeveel veerkracht beschikken we?

Bij Vita vitale kan je terecht voor individuele en persoonlijke begeleiding in jouw zoektocht naar evenwicht, veerkracht en vitaliteit. Vita Vitale biedt een brede waaier aan voedings- en bewegingsadvies, relaxatietechnieken, creatieve- en gesprekstherapie en praktische know-how om jou op weg te helpen naar de betere versie van jezelf. Bij dit alles wordt rekening gehouden met je persoonlijke noden en behoeften, de invloeden van buitenaf (gezin, werk, …) en de tijd en ruimte die je nodig hebt om hieraan te werken.

Sta opnieuw met meer zelfvertrouwen in het leven. Hou voldoende energie over om niet enkel te doen wat je moet doen, maar daarnaast ook datgene te kunnen doen wat je wil doen.

Kom opnieuw dichter bij jezelf en haal zo het beste in jezelf naar boven.Gezondheidscoach voor volwassenen
Bij Vita vitale kan je terecht voor individuele en persoonlijke begeleiding
in jouw zoektocht naar evenwicht, veerkracht en vitaliteit.