Kinderen

Bij opgroeien komen heel wat uitdagingen kijken
Wanneer kinderen opgroeien komen daar heel wat uitdagingen bij kijken.

Zowel voor het kind als de ouder is het een groei – en leerproces.

Het is een mooie en boeiende zoektocht naar volwassen worden waarbij hindernissen genomen worden die je kwaliteiten en talenten ten volle doen ontdekken en groeien.

Maar net als bij volwassen kan het gebeuren dat een kind zich niet goed in zijn/haar vel voelt. Dat een kind moeite heeft met zichzelf, zijn/haar omgeving en het even niet meer weet.

Zaken als voedingsproblemen of intoleranties, prestatiedruk, faalangst, pestgedrag, een ontwikkelingsstoornis, gewijzigde gezinssituatie, een minder aangename ervaring en zoveel andere dingen kunnen maken dat uw kind zich boos, verdrietig of angstig voelt, slecht slaapt, zijn/haar gedrag verandert en er van een zorgeloze kindertijd even geen sprake meer is.

Als coach kan ik oplossingsgerichte kind- en/of ouderondersteuning bieden. Via spel, gesprekstherapie, beweging en met heel veel creativiteit zoeken we praktische oplossingen en antwoorden op hun/uw vragen, gaan we op zoek naar ontspanning, naar kwaliteiten en talenten, naar zelfvertrouwen en een happy kindertijd.
Gezondheidscoach voor kinderen
Als coach kan ik oplossingsgerichte kind- en/of ouderondersteuning bieden.