Samenwerking Vita Vitale en Flow to Balance
12/30/2023
Samenwerking Vita Vitale en Flow to Balance
12/30/2023
Toon alles

Kennismakingspakket Flow to balance & Vita Vitale

Boek nu jouw kennismakingspakket bestaande uit een relaxatiesessie bij Flow to balance en een coachingsessie bij Vita Vitale.

Sofie laat je kennismaken met the Art of relaxation, een introductie in de wereld van ontspanning.  Hoe relaxatie en inzetten op je energiegevers bijdragen aan jouw veerkracht en algemeen welzijn.  Daarnaast ga je in een kennismakingsafspraak bij Pam dieper in op je talenten, eigenschappen, valkuilen en de eventuele uitdagingen of drempels waar je (nog) voor staat.

Deze sessies zijn bedoeld als een eerste kennismaking met de wereld van mogelijkheden rond ontspanning, bewustzijn en zelfontwikkeling.  Van harte welkom bij Flow to balance en Vita Vitale waar het onze missie is je te ondersteunen naar meer balans en vitaliteit.

Boek nu je kennismakingspakket en geniet van 10 euro korting op de totaalprijs: slechts 70 euro i.p.v. 80 euro voor beide sessies samen! 

Het kennismakingspakket bestaat uit 1 uur relaxatie en 1 uur coaching.  De data voor beide sessie kunnen afzonderlijk ingepland worden.