Relaxatietherapie

Bewust ontspannen en tot rust komen

Relaxatietherapie is bewust ontspannen en tot rust komen. Het is bevorderend voor je algemene gezondheid. Je mentale, fysieke en emotionele evenwicht worden hersteld.

Met relaxatietherapie begeleid ik kinderen, jongeren & vrouwen. We kijken wat voor jou belangrijk is & hoe je dit kan integreren in je leven.

Ik geloof in de kracht in elk van ons om te bereiken wat we willen. Het gaat hierin niet om het bereiken van perfectie, wel om het vinden van evenwicht.  

Je kan bij ons relaxatiesessies volgen rond verschillende thema's.  Per thema krijg je concrete tools die je ook thuis kan toepassen. Je kan kiezen om één of meerdere losse relaxatiesessies die jou aanspreken, te volgen of de volledige Flow torelaxation reeks van 5 sessies. Indien je nood hebt aan meerdere sessies rond een thema, kan je dit aangeven. Dan gaan we verder met relaxatietechnieken op maat van jouw behoeften, situatie en mogelijkheden. 

Ontdek via het menu op mijn website www.flowtobalance.be de verschillende relaxatiesessies die je kunnen ondersteunen in jouw 'flow tobalance'.

Liefs,

Sofie