Vita Vitale

Graag stel ik me kort even aan je voor
Hey,

Graag stel ik me kort even aan je voor.

Mijn naam is Pam, gediplomeerd gezondheids- en kindercoach op zelfstandige basis en freelance medewerker bij Samana. Ik ben klaar om samen met jou op weg te gaan!

Mijn werkverleden situeert zich in de administratieve sector, van administratieve duizendpoot over teamleider tot directieassistente, agenda’s hier, contracten daar, ik deed het ruim 15 jaar met heel veel plezier.

Gedurende de voorbije jaren kruisten een aantal persoonlijke uitdagingen mijn pad en zo groeide langzaam maar zeker mijn interesse in het functioneren van de mens in al zijn aspecten.

Hoe werkt ons menselijke lichaam? Hoe zit het met de samenhang tussen lichaam en geest? Wat met de invloed van voeding, beweging en stress? Maar ook de relatie tussen mensen onderling, kinderen en ouders en kinderen onderling en de invloed die we hebben op elkaar en hoe dat in ons functioneren een belangrijke rol kan spelen. Wat met anders zijn en hoe daar mee om te gaan, als persoon, als omgeving ?

Die interesse werd een passie, die passie werd de keuze om naast enkele aanverwante opleidingen ook de studie gezondheidscoach en daarna kindercoach aan te vatten en zo vond ik mijn weg, deze van Vita Vitale.

Wat heb je nodig om je goed in je vel te voelen, om voldoende veerkracht te hebben zodat je tegen een stootje kan als dat moet ? De zoektocht naar het verbeteren van relaties tussen mensen, de zoektocht naar loslaten en vooruit kijken, wat draag je mee, wat is ballast en heb je niet meer nodig, wat is waardevol en kan je dienen. De zoektocht naar om gaan met de uitdagingen op je pad, kleine en/of grote. De zoektocht naar wie je bent, wat je te betekenen hebt, naar jouw geluk, jouw balans in het leven en hoe je dat kan uitstralen naar je omgeving toe.

Ik besloot de administratie vaarwel te zeggen en me volledig toe te leggen op het coachen van mensen om zo mijn verworven kennis, ervaringen en passie te gebruiken in het begeleiden van anderen.

Welkom bij Vita Vitale!

Vitale groet,

Pam